Munkáim

WEBSITE TERVEZÉS

A website tervezésénél lényeges szempont és nagyon fontos elv számomra, hogy a design akkor jó, ha amellett, hogy esztétikus, fokozza a konverziót is.

A hatásos webdesign úgy kínálja a felhasználói élményt, hogy örömmel, és szinte tudat alatt válik a látogatóból vásárló.

Hiszek az átlátható weboldal szerkezetben, a felhasznált képek, a színek erejében, és a látogatóra gyakorolt hatásában.


Páratlan kombó


Ez az, amit a DesignReflex extra kényelmi szolgáltatásként nyújt!Ugyanis bármilyen tökéletes  a webergonómia és a design, jó szöveges tartalom nélkül csak félkarú óriás lesz a honlapod, és nagyságrendekkel kevesebb vásárlót hoz a cégednek, mintha ezt a feladatot is egy szakemberre bízod.

Mivel számtalan  sikeres marketingszöveget, rádió- és social media reklámot írtam az elmúlt közel tíz év alatt, biztos lehetsz abban, hogy ha extra csomagot rendelsz, a honlapodat a szövegben elhelyezett kulcsszavak alapján megtalálják ügyfeleid.

A célunk közös: egy színvonalas és mobilokon is remekül funkcionáló website elkészítése Neked!

Sofa website terv

Sofa bútorbolt

A Sofa Bútorbolt minimál stílusú weboldala érvényesülni hagyja a termékek színes fotóit, ezzel fokozva az eladásösztönzést. A honlapra érkezéskor egy slide show vonja magára a látogató figyelmét az aktuális akciókkal. Az aktív navigációs napsárga szín végigvezeti a felhasználót a weboldalon és a vásárlási folyamaton. A tervben kizárólag jogtiszta, a kereskedelemben is felhasználható képek és ikonok szerepelnek.

Wedding Clinique

A Wedding Clinique egy önálló brand a DesignReflexen belül, amit az esküvő előtt álló pároknak hoztam létre. Megszámlálhatatlan előnye van, ha saját weboldalt rendeltek meg az esküvő szervezésének legelején, hiszen az online világ már a nagy nap előtt összeköti a násznépet, és csak pár kattintás kell, hogy tökéletes legyen az esküvőtök. Egyedi design-nal tervezem meg honlapotokat az eskövőtök stílusában, ami nagy segítséget nyújt majd a nagy napotok megrendezésében. A tervre kattintva megnézhetitek milyen lenne a weboldalatok!

Desszertvarázs website terv

Desszertvarázs

A Desszertvarázs weboldalának tervénél pasztell színek valamint sok, úgynevezett white space, azaz fehér felület teszi légiessé a designt, és emeli ki még inkább a képek letisztult stílusát, ezzel fokozva a látogatókra gyakorolt hatást. Kiemelkedve az alap színvilágból, mégis harmonizálva az összképpel és a témával, málna színvilágú gombok hívják fel magukra a figyelmet, és ösztönöznek kattintásra. A tervben kizárólag jogtiszta, a kereskedelemben is felhasználható képek és ikonok szerepelnek.

Édenkert website terv

Édenkert

Az Édenkert figyelemre méltó, asszimetrikus weboldaltervénél az a cél vezetett, hogy könnyen meg lehessen különböztetni a megannyi kertészeti honlap között. A modern és nem megszokott navigációs menűmegoldások emlékezetessé teszik a felhasználók számára, ezáltal pedig kiemelik az Édenkertet a versenytársai közül. A tervben kizárólag jogtiszta, a kereskedelemben is felhasználható képek és ikonok szerepelnek.