PortfoliÓ

Munkáim

Desszertvarázs

Webgrafika terv

A Desszertvarázs weboldalának tervénél pasztell színek valamint sok, úgynevezett white space, azaz fehér felület teszi légiessé a designt, és emeli ki még inkább a képek letisztult stílusát, ezzel fokozva a látogatókra gyakorolt hatást. Kiemelkedve az alap színvilágból, mégis harmonizálva az összképpel és a témával, málna színvilágú gombok hívják fel magukra a figyelmet, és ösztönöznek kattintásra. A tervben kizárólag jogtiszta, a kereskedelemben is felhasználható képek és ikonok szerepelnek.

Édenkert

Webgrafika terv

A Wedding Clinique egy önálló brand a DesignReflexen belül, amit az esküvő előtt álló pároknak hoztam létre. Megszámlálhatatlan előnye van, ha saját weboldalt rendeltek meg az esküvő szervezésének legelején, hiszen az online világ már a nagy nap előtt összeköti a násznépet, és csak pár kattintás kell, hogy tökéletes legyen az esküvőtök. Egyedi design-nal tervezem meg honlapotokat az eskövőtök stílusában, ami nagy segítséget nyújt majd a nagy napotok megrendezésében. 
Nézd meg élőben is milyen lenne az esküvői weboldalatok!

Eden Kertészet

Webgrafika terv

Az Édenkert figyelemre méltó, asszimetrikus weboldaltervénél az a cél vezetett, hogy könnyen meg lehessen különböztetni a megannyi kertészeti honlap között. A modern és nem megszokott navigációs menűmegoldások emlékezetessé teszik a felhasználók számára, ezáltal pedig kiemelik az Édenkertet a versenytársai közül. A tervben kizárólag jogtiszta, a kereskedelemben is felhasználható képek és ikonok szerepelnek.

Biogarden

Reszponzív weboldal terv

A Biogarden weboldala érvényesülni hagyja a termékek színes fotóit, ezzel fokozva az eladásösztönzést. A honlapra érkezéskor egy slide show vonja magára a látogató figyelmét az aktuális akciókkal. Az aktív navigációs szín végigvezeti a felhasználót a weboldalon és a vásárlási folyamaton. A tervben kizárólag jogtiszta, a kereskedelemben is felhasználható képek és ikonok szerepelnek.

kezdjük hát el!

Szeretnéd fellendíteni a vállakozásodat? Nézz körül, és rendeld meg!